La taula es reuneix el segon dimarts de cada mes a les 19.30h a la seu d’Òmnium Cultural (carrer de la Costa, 13).

2010

Per desenvolupar el pla de treball 2010, s’ha acordat el següent calendari. Totes les reunions són obertes i es desenvolupen de 19.30h a 21h a la seu d’Òmnium Cultural al carrer de la Costa, 13.

  • DIJOUS 8 D’ABRIL: reunió de planificació 2010. Accedeix a l’acta.
  • DIJOUS 6 DE MAIG: reunió dedicada a recollir idees, reflexions, crítiques, etc per traslladar a l’Ajuntament perquè les incorpori a l’actual (i incompleta) agenda de cultura. Les persones que no puguin venir a la reunió, les podran enviar per correu electrònic. A partir de les aportacions es farà un document de síntesi que es farà arribar als polítics responsables i també a la ciutadania. Accedeix a l’acta.
  • DIJOUS 3 DE JUNY: la reunió del juny es dedicarà a valorar l’acció de l’agenda, les converses sobre el consell de cultura i es començaran a planificar el cicle de tallers de la tardor vinent. Les persones que no puguin venir podran fer aportacions d’idees i propostes per a aquest cicle per correu electrònic. Si es creu oportú es pot fer una valoració de les Festes de Maig.
  • DIJOUS 1 DE JULIOL: reunió per planificar els tallers de la tardor, per presentar el manifest col·lectiu de la Diada (a proposta d’Òmnium), i per donar compte dels diferents processos d’acció política (agenda i consell de cultura).
  • DIJOUS 9 DE SETEMBRE: reunió per planificar els tallers i per organitzar les sessions obertes amb tècnics de cultura, com ara Carles Giner, tècnics de Vic o l’Hospitalet (per definir).
  • DIJOUS 7 D’OCTUBRE: seguiment de l’acció política, seguiment dels tallers i preparació de la reunió del novembre sobre el consell (o institut, o…) de cultura.
  • DIJOUS 4 DE NOVEMBRE: reunió monogràfica per parlar sobre l’aposta de la Taula per un òrgan de representació i participació sobre la cultura. La reunió és important: hi han de confluir els resultats de les negociacions amb l’Ajuntament, i les aportacions recopil·lades en diferents trobades que ja s’hauran mantingut.
  • DIJOUS 2 DE DESEMBRE: valoració de la CCC2010.
A %d bloguers els agrada això: