Document elaborat el mes de maig de 2012.

 1. Falta de voluntat i de transparència per afavorir la participació de les entitats en l’organització d’esdeveniments col·lectius (Diada Nacional, Fira de Sant Jordi, Festes de Maig).
 2. Persecució i traves a la feina de diferents entitats (Cercle Artístic de Llefià, Festa Major Alternativa…).
 3. Greu retallada en el finançament de les entitats juvenils i a d’altres associacions que treballen a favor de la cohesió social.
 4. Model de ciutat regressiu en l’ús de l’espai públic (eliminació de bancs i fonts, tancament de places) i estigmatització de determinats col·lectius (joves, immigrants, activistes).
 5. Trencament consensos (correbous, supressió de la Diada Nacional…).
 6. Indefinició i falta de diàleg en l’establiment dels usos del Centre Cultural del Carme i Centre Cívic Torre Mena.
 7. Política lesiva a les entitats sense ànim de lucre, obligades a pagar taxes per l’ocupació dels espais públics.
 8. Atacs a la llengua catalana (vot contrari a la moció a favor de la immersió; intent de rebaixar el pressupost al CPNL).
 9. Acomiadaments i manca de projecte a Badalona Comunicació.
 10. Congelació del Pla Estratègic de Cultura, que segueix sense aplicar-se i absència de voluntat per crear un Consell de Cultura.
 11. Política poc transparent de subvencions a l’associacionisme. Manteniment d’una cultura de subvencions i no de convenis.
 12. Falta de resposta al document presentat fa un any i lliurat a la regidora de Cultura la tardor de 2011.

* Si voleu ampliar la informació sobre les propostes i alternatives proposades des de la Taula podeu fer un cop d’ull al document que vam lliurar als partits polítics el maig de 2011.

A %d bloguers els agrada això: